Lofoten som bærekraftig matdestinasjon. Innblikk fra et seminar og en rundtur

Seminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i...

Full description

Bibliographic Details
Main Authors: Amilien, Virginie, Lassen, Kjersti, Roos, Gun, Torjusen, Hanne, Vittersø, Gunnar, Kabelvåg tenkegryte (red.)
Format: Report
Language:Norwegian Bokmål
Published: Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet 2024
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/11250/3133352
Description
Summary:Seminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat.