Audoktor Erik Jeppesen - Eesti Maaülikool (Eesti Maaülikool, 2017)
NERI madalate järvede ökoloogia ja Aarhusi ülikooli bioloogiainstituudi õppetooli ja Aarhusi ülikooli Arktika keskuse professor Erik Jeppesen nimetati Eesti Maaülikooli audoktoriks 10. novembril 2017. On November 10, 2017, Erik Jeppesen, Professor on shallow lakes’ ecology in a joint position at NERI and Biological Institute of Aarhus University, now at Department of Bioscience, and the Arctic Research Centre at Aarhus University was named an honorary doctorate of the Estonian University of Life Sciences.