Crònica legislativa de la Unió Europea. Segon semestre de 2020 - Torras Estruch, Antoni (Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2021)
El text recull les principals disposicions sobre els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua publicades al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) de l’1 de gener al 30 de juny de 2020. L’ordre en què apareixen les disposicions esmentades és el que s’estableix cronològicament al DOUE. Les sigles EEE corresponen a l’Espai Econòmic Europeu, àrea d’integració comercial que associa en un únic mercat interior la UE amb Noruega, Islàndia i Liechtenstein. The text contains the main provisions on the uses, linguistic rights, and legal regime of the language published in the Official Journal of the European Union (OJEU) from 1 July to 31 December 2020. The order in which these provisions appear is the one set out chronologically in the OJEU. The acronym EEA corresponds to the European Economic Area, an area of trade integration that integrates the EU together with Norway, Iceland, and Liechtenstein in a single internal market. El texto recoge las principales disposiciones sobre los usos, los derechos lingüísticos y el régimen jurídico de la lengua publicadas en el Diario Oficial de la Unión Europea (DOUE) del 1 de enero al 30 de junio de 2020. El orden en que aparecen las disposiciones mencionadas es el establecido cronológicamente en el DOUE. Las siglas EEE corresponden al Espacio Económico Europeo, área de integración comercial que asocia en un único mercado interior la UE con Noruega, Islandia y Liechtenstein.