Crònica legislativa de la Unió Europea. Primer semestre de 2020 - Torras Estruch, Antoni (Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2020)
El text recull les principals disposicions sobre els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua publicades al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) de l’1 de gener al 31 de juliol de 2020. L’ordre en què apareixen les disposicions esmentades és el que s’estableix cronològicament al DOUE. Les sigles EEE corresponen a l’Espai Econòmic Europeu, àrea d’integració comercial que associa en un únic mercat interior la UE amb Noruega, Islàndia i Liechtenstein. The text includes provisions on the uses, linguistic rights and legal system of languages published in the Official Journal of the European Union (OJEU) between 1st January and 30th June 2020. The order of the provisions cited is that in which they were published in the OJEU. The acronym EEA corresponds to the European Economic Area, an area of commercial integration which unites the EU with Norway, Iceland and Liechtenstein in a single internal market. El texto recoge las principales disposiciones sobre los usos, los derechos lingüísticos y el régimen jurídico de la lengua publicadas en el Diario Oficial de la Unión Europea (DOUE) del 1 de enero al 31 de julio de 2020. El orden en que aparecen dichas disposiciones es el establecido cronológicamente en el DOUE. Las siglas EEE corresponden al Espacio Económico Europeo, área de integración comercial que asocia en un único mercado interior la UE con Noruega, Islandia y Liechtenstein.