Crònica legislativa de la Unió Europea. Primer semestre de 2017 - Mir i Sala, Narcís (Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2017)
Disposicions sobre els usos, els drets lingüístics i el règim jurídic de la llengua publicades al Diari Oficial de la Unió Europea (DOUE) de l’1 de gener al 30 de juny de 2017. L’ordre en què apareixen les disposicions citades és l’establert al DOUE. Les sigles EEE corresponen a l’Espai EconòmicEuropeu, àrea d’integració comercial que associa en un únic mercat interior la UE amb Noruega, Islàndia i Liechtenstein. The text includes provisions on the uses, the linguistic rights and the legal system of the language published in the Official Journal of the European Union (OJEU) between 1 January and 30 June 2017. The order of the provisions cited is that in which they have been published in the OJEU. The acronym EEA corresponds to the European Economic Area, an area of commercial integration which unites the EU with Norway, Iceland and Liechtenstein in a single internal market. Disposiciones sobre los usos y los derechos lingüísticos y el régimen jurídico de la lengua publicadas en el Diario Oficial de la Unión Europea (DOUE) del 1 de julio al 31 de diciembre de 2016. La orden en que aparecen las disposiciones citadas es el de su publicación en el Diario Oficial de la Unión Europea (DOUE). Las siglas EEEcorresponden al Espacio Económico Europeo, área de integración comercial que asocia en un único mercado interior la UE con Noruega, Islandia y Liechtenstein.