Mappa representans partem septentrionalem Imperii Russici ab ostio Jeniseae fluvii usque ad Mare Album - Tresskott, Johann; Zubkov, N. ([S.l.], 1772)
Kartta kuuluu A. E. Nordenskiöldin kokoelmaan Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä