Paskaert zijnde de noordelijckste zeekusten van America van Groenland door de Straet Davis en de Straet Hudson tot Terra Neuf - Goos, Pieter (Amsterdam : Pieter Goos, 1673)
Julkaisussa: L'Atlas de la mer, ou monde aquaticque 1 kartta 44,4 x 54,5 cm