Paskaart van de rivier de Dwina of Archangel - Keulen, Johannes van (Amsterdam : Johannes van Keulen, 1694)
Julkaisussa: De groote nieuwe vermeerderde zee-atlas of te water-werelt Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä 1 kartta 51 x 58,1 cm