Regionum circum polarium Lapponiae, Islandiae et Groenlandiae novae et veteris : nova descriptio geographica 1701 - Scherer, Heinrich; Homann, J. B (Viduae, 1703)
Julkaisussa: Tabellae geographicae Nimeketiedot nimiönkehyksissä Kartan kaivertanut J. B. Homann 1 kartta 23,3 x 35 cm