Hemispherium ab aeqvinoctiali linea, ad circulum poli arctici : hemispherium ab aeqvinoctiali linea, ad circulum poli antarctici - Jode, Cornelis de (Antverpiae, 1593)
Julkaisussa: Speculum orbis terrae. Vol I Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä Pallonpuoliskojen läpimitta 26,4 cm 1 kartta 31,9 x 52,1 cm