Orbis terrarum nova et accuratissima tabula = Nieuwe werelt kaert - Goos, Pieter (Amsterdam : Pieter Goos, 1673)
Julkaisussa: L'Atlas de la mer, ou monde aquaticque Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä Pallonpuoliskojen läpimitta 26,1 cm. - Lisäkartat pohjoisnapa- ja etelänapa-alueelta 1 kartta 44 x 54,3 cm