Septemtrionaliora Americae a Groenlandia per Freta Davidis et Hudson ad Terram Novam = De noordelyckste zee kusten van America van Groenland door de Straet Davis ende Straet Hudson tot Terra Neuf - Renard, Louis (Amsterdam : R. en I. Ottens, 1745)
Julkaisussa: Atlas van zeevaert en koophandel door de geheele weereldt Lisäkartta: Eyland Disko door Laurens Feykens. - 11,5 x 13,5 cm Nimeke- ja julkaisijatiedot nimiönkehyksissä 1 kartta 47,5 x 115,7 cm