Nova totius terrarum orbis tabula - Doncker, Hendrik; Wit, Frederick de (Amsterdam, 1666)
Julkaisussa: De zee-atlas ofte water-waereld, vertoonende alle de zee-kusten van het bekende deel des aerd-bodems, met een generale bechrijvinge van dien Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä. - Pallonpuoliskojen halkaisija 26,2 cm Lisäkartat: Polus arcticus (halkaisija 10 cm), Polus antarcticus (halkaisija 10 cm), Polus septentrionalis (halkaisija 8,5 cm), Polus meridionalis (halkaisija 8,5 cm) 1 kartta 43,2 x 55,6 cm