Regiones sub Polo Arctico - Blaeu, Joan (Amsterdam, 1662)
Julkaisussa: Atlas major, sive, Cosmographia Blaviana : qua solum, salum, coelum, accuratissime describuntur. Vol I Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä 1 kartta 40,9 x 52,9 cm