Nieuwe pascaart - Colom, Arnold (Amsterdam, 1659)
Julkaisussa: Atlas marin, ou, Monde maritime Nimeke- ja tekijätiedot nimiönkehyksissä Lisäkartta: Jan Mayen Eylant 8 x 15,1 cm 1 kartta 54,1 x 63,2 cm