Tabula geogr[aphica] in qua admirandae navigationis cursus et recursus designatur - Pontanus, Johannes Isaacus (Amsterodami, 1611)
Julkaisussa: Rerum et urbis Amstelodamensium historia Nimeketiedot nimiönkehyksissä 1 kartta 26,4 x 35,5 cm