Polus arcticus cum vicinis regionibus - Mercator, Gerardus (Amstelodami : Jodocus Hondius, 1616)
Julkaisussa: Atlas minor Nimeketiedot nimiönkehyksissä Lisäkartat: Farre insulae, Frislant insula, Scetland insulae. - Lisäkarttojen halkaisija 3,8 cm 1 kartta 13,2 x 18,3 cm