Yksityismetsänomistajien mielipiteet metsänkäsittelystä Pohjois-Suomessa - Hallikainen, Ville; Hyppönen, Mikko; Pernu, Leena; Puoskari, Jouni (Helsinki : Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Hallikainen, V., Hyppönen, M., Pernu, L. & Puoskari, J. / Family forest owners' opinions about forest management in northern Finland. Silva Fennica 44 (2010) : 2, 363-384.