Knud Leems, professor i det lappiske sprog, Beskrivelse over Finmarkens lapper, deres tungemaal, levemaade og forrige afgudsdyrkelse, oplyst ved mange kaabberstykker: med J. E. Gunneri . Anmærkninger; og E. J. Jessen-S . Afhandling om de norske finners og lappers hedenske religion = : Canuti Leemii, professoris lingvæ lapponiccæ, de Lapponibus Finmarchiæ, eorumqve lingva, vita et religione pristina commentatio, multis tabulis æneis illustrata: uma cum J. E. Gunneri . notis; & E. J. Jessen-S . tractatu singulari de Finnorum Lapponumqve Norvegic. religione pagana - Leem, Knud; Gunnerus, Johan Ernst; Jessen-S, Erik Johan (Kiøbenhavn : trykt udi det Kongl. Wäysenhuses Bogtrykkerie af G. G. Salikath, 1767, 1767)
Text in Danish and Latin. Digital reproduction, The National Library of Finland, Centre for Preservation and Digitisation, Mikkeli A description of the Sami people in Finnmark by Knud Leem, Norwegian priest and linguist. TravelEuropeana Leem, Knud (1697-1774) Gunnerus, Johan Ernst (1718-1773)