[Vier romantische Lieder, op. 7] - Heiniö, Mikko, säv. (1971)
Soitinnus: lauluääni (altto), orkesteri. Esittäjätiedot Mikko Heiniöltä. [Hanne Ørvad (altto)]. Äänitetty: 1.-6.7.1974, Piteå. Esityskieli: saksa. Digitoitu 8. 4. 2010. Teoksen osat: 1. Vöglein Schwermut (san. Morgenstern), 2. Ich lebe mein Leben (san. Rilke), 3. Schicksal (san. Morgenstern), 4. Herbsttag (san. Rilke).