[Cantiones eroticae] - Rechberger, Herman, säv. (1973)
Soitinnus: sekakuoro, trumpetti, vanhoja soittimia, lyömäsoittimet, jouset. Esittäjätiedot fimic:n kirjaston tietokannasta. [Akademiske Korforeningen, UNM musicians, Arnulv Hegstad (johtaja)]. Äänitetty: 1.-6.7.1974, Piteå. Esityskieli: keskiyläsaksa, latina. Digitoitu 8. 4. 2010.