Status oeconomiae, qui hodie obtinet in Lapponia Pitensi - Bilmark, Johannes (Aboae : typis Joh. Christoph. Frenckell, [1768] Turku, 1768)
Invocatio: I.N.J.C. Dedicatio: Petrus Högström, Brita Alenius s. Granlund [ruots. pr.]. Arkit: 2 arkintunnuksetonta lehteä, A-B4. Painovuosi nimekkeestä.