De Esquimaux, gente Americana - Kalm, Pehr (Aboae : impressit direct. & typogr. reg. magn. duc. Finland. Jacob Merckell, [1756], 1756)
Invocatio: [Alpha kai Omega]. Painovuosi nimekkeestä. Dedicatio: Abraham E. Indrenius. Arkit: 1 arkintunnukseton lehti, A-C4.