The natives of Torneå Lapmark, afsembled at Enontekis to witness the launching the first balloon within the Arctic Circle - Clarke, Edward Daniel (1819)
E. D. Clarken retkikunta lennätti kuumailmapalloa Enontekiöllä heinäkuussa 1799. - Digitoitu valokuvasta, joka julkaistu kirjassa: R. Knapas & P. Koistinen: Historiallisia kuvia, 1993.