Ylä-Torneolaiset Kesä-voateisaan : W. v. Wright. p. - Wright, Wilhelm von (1831)
Tukhulmissa : Painettu M. G. Lundbergin Kirja-pajassa 1831 Kuva käsin väritetty. Kuvan oikeassa yläkulmassa teksti: Otava, 1 Osa. p.212