Embouchure du fleuve de Torneå : dessiné et gravé A. F. Skjöldebrand - Skjöldebrand, Anders Fredrik (1801)
Digitoitu valokuvasta, joka julkaistu kirjassa: R. Knapas & P. Koistinen, Historiallisia kuvia, 1993.