Ahtaat tieteenrajat eivät sovellu kuvatutkimukseen - Koski, Anne (Helsinki : Valtiotieteellinen yhdistys, 2006)
Vastine Sami Moision kirja-arvioon Anne Kosken teoksesta "Niinkö on jos siltä näyttää? - Kuva ja mielikuva Suomen valtaresursseina kansainvälisessä politiikkassa" (Politiikka 2/2006)