Kristillisyys Karjalassa ja Itä-Suomessa keskiajalla - Korpela, Jukka (Helsinki : Suomen kirkkohistoriallinen seura, 2005)
Zusammenfassung: Das Christentum in Karelien und in Ostfinnland während des Mittelalters