Greenpeace Inarin Paadarskaidissa - verkostopolitiikka lappilaisittain - Linjakumpu, Aini; Valkonen, Jarno (Helsinki : Valtiotieteellinen yhdistys, 2006)
Abstract: Greenpeace in Paadarskaid, Inari - network politics in Lapland