Yksi, kaksi vai monta kirjakieltä? Vienankarjalaisten kanta kirjakielidebattiin - Kunnas, Niina (Helsinki : Kotikielen seura, 2006)
Abstract: How many literary forms of Karelian? A Viena Karelian viewpoint on the literary language debate