Sankari on kuollut - eläköön sankari! : kuolintapa saagojen sankaruuden mittana - Ahola, Joonas (Joensuu : Suomen kansantietouden tutkijain seura, 2005)
Abstract: The hero is dead - long live the hero! : the way of dying as a measure of heroism in sagas