Sanaston aktiivisen kartuttamisen metodiikkaa : mallina inarinsaameen luodut biologian uudissanat - Olthuis, Marja-Liisa (Helsinki : Kotikielen seura, 2003)
Summary: A methodology for active enlargement of vocabulary in Inari Saami