Fluxes of nitrous oxide on natural peatlands in Vuotos, an area projected for a hydroelectric reservoir in northern Finland - Huttunen, Jari T.; Nykänen, Hannu; Turunen, Jukka; Nenonen, Olli; Martikainen, Pertti J. (Helsinki : Suoseura, 2002)
Tiivistelmä: Typpioksiduulivirrat suunnitellun Vuotoksen tekojärven alueen soilta