Matkailun aluetaloudellisten vaikutusten arviointi : matkailun tulo- ja työllisyysvaikutukset Pelkosenniemellä - Saarinen, Jarkko; Kauppila, Pekka (Helsinki : Suomen Maantieteellinen Seura, 2002)
English abstract