MPKK x The Ulkopolitist: Turvallisuusjännite -podcast – Onko konflikti arktisella alueella vain ajan kysymys? - Koivula, Tommi; Ossa, Heljä; Forsström, Pentti; Lähteenmäki, Tuomas; Haapasaari, Annastina (fi=Maanpuolustuskorkeakoulu|sv=Försvarshögskolan|en=National Defence University|, 2024)
Turvallisuusjännite -podcastin toisessa jaksossa kysymme, miksi Kiina ja Venäjä havittelevat laajempaa liikkumatilaa arktisella alueella – ja miten Nato tähän suhtautuu. Vieraina Maanpuolustuskorkeakoulun strategian professori Tommi Koivula, tohtorikoulutettava Heljä Ossa ja erikoistutkija Pentti Forsström. Juontajina Tuomas Lähteenmäki ja Annastina Haapasaari. Ohjelman tuottavat yhteistyössä Maanpuolustuskorkeakoulu ja The Ulkopolitist.