Historiallinen kertomus Muolan eli Pyhäristin pitäjästä - Salenius, J. M. (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 1871)
Saavutettavuus: Tiedosto ei täytä kaikkia saavutettavuusvaatimuksia. Se sisältää koneellisesti tuotetun tekstintunnistustason jossa voi olla virheitä.