Novgorodin imu : miksi ortodoksit muuttivat Käkisalmen läänistä Venäjälle 1600-luvulla? - Laasonen, Pentti (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2005)
Summary: Pull of Novgorod : the reasons for the Orthodox migration from Käkisalmi province to Russia in the 17th century.