Vanhan Lapin valtamailla : asutus ja maankäyttö historiallisen Kemin Lapin ja Enontekiön alueella 1500-luvulta 1900-luvun alkuun - Enbuske, Matti (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2008)
Summary: In the realms of power in old Lapland : inhabitation and land use in the historical Kemi Lapland and Enontekiö region from the 16th to the 20th century.