Me inkerikot, vatjalaiset ja karjalaiset : uskonnollinen integrointi ja ortodoksisen vähemmistön identiteetin rakentuminen Ruotsin Inkerissä 1680-1702 - Sivonen, Mika (Suomalaisen kirjallisuuden Seura, 2007)
Summary: We Izhorians, Votes and Karelians : religious integration and building the identity of the Orthodox population in Swedish Ingria in the years 1680-1702.