Ympäristönäkökulma politiikkatieteissä – outo tutkimusalue? - Heininen, Lassi (Tampere : Suomen rauhantutkimusyhdistys, 2020)
Lassi Heinisen keskustelupuheenvuoro on lyhennelmä hänen Arktisen politiikan professuurinsa jäähyväisluennosta 28.11.2018 Lapin yliopistossa.