Moottorikelkka poronhoitokulttuurin muutoksena - Valkonen, Jarno; Nykänen, Tapio (Helsinki : Tutkijaliitto, 2017)
Vertaisarvioitu artikkeli. Lehden numeron taiteilijan taidekuvista vain kuvatekstit, ei kuvia. Artikkeliin liittyvät kuvat mukana.