Laaksonen poroaidoilta tutkijan polulle - Perkkiö, Hanna (Helsinki : Suomen eläinlääkäriliitto, 2019)
Kuusamolainen eläinlääketieteen tohtori ja hirvieläinsairauksien dosentti Sauli Laaksonen sai Eläinlääkäriliiton Topi Salmi -tutkijapalkinnon. Palkinto luovutettiin Eläinlääkäripäivillä 11. joulukuuta 2019.