Description of three new arctic bramble cultivars and proposal for cultivar identification - Pirinen, Heli; Dalman, Pirjo; Kärenlampi, Sirpa; Tammisola, Jussi; Kokko, Harri (Jokioinen : Agricultural Research Centre of Finland, 1998)
Selostus: Kolmen uuden mesimarjalajikkeen kuvaukset ja lajikekuvausohjeet mesimarjalle ja jalomaaraimelle