Perinpohjainen yhteenveto arktisten alueiden luonnosta - Koskimies, Pertti (Helsinki : Suomen biologian seura Vanamo, 2015)
Teos Arctic biodiversity assessment : status and trends in Arctic biodiversity / (päätoim.) H. Meltofte. Arktisen neuvoston biodiversiteetin suojelua edistävän työryhmän julkaisema teos (CAFF, Conservation of Arctic Flora and Fauna).