Jälkiruokaa meduusan tapaan - Leppänen, Jaakko (Helsinki : Suomen biologian seura Vanamo, 2016)
Nobuhiko Saton tutkimusryhmän havainnot pohjankiislan tavasta kalastaa meduusan lonkeroiden suojassa lymyileviä kaloja. Kirjoitus on syntynyt Helsingin yliopiston "Lehtiartikkeli biologiasta" -kurssin harjoitustyönä syksyllä 2015.