Mammutti Grönlannista : niveljalkaisten määrityskirja - Koponen, Seppo (Helsinki : Suomen biologian seura Vanamo, 2015)
The Greenland entomofauna : an identification manual of insects, spiders and their allies / eds. J. Böcher, N. P. Kristensen, T. Pape & L. Vilhelmsen.