Lapponia. Auct. Andrea Buraeo Sueco - Blaeu, Willem Janszoon; Bure, Anders. ([Amsterdam]: [Willem J. Blaeu], [1645], 1645)
Guillaume et Jean Blaeun teoksessa: Le theatre du monde, ou Nouvel atlas.Vol. I. Amsterdam 1645. Janamittakaavat: Milliaria Lapponica, Helsingia, et Botnica quorum 22 uni grad respon Milliaria Germanica 15 uni grad. 0-meridiaani: Ferro: Koordinaattiasteikko: E25°-52°, N70°45'-63°10'. Kääntöpuolella: [arkintunnus] L [sivunumero] 27 [otsikko] De la Lappie, ou Lapponie.