1809 års riksgräns emellan Sverige och Ryssland: jemte special öfver trackten kring Torneå stad - Werming, N. G; Personne, Edvard. ([Stockholm]: N. G. Werming, [1809?], 1809)
Mittakaava laskettu janamittakaavasta. Sisältää myös kartakkeen Tornion seudusta mittakaavassa n. 1:60000.