Charta öfver Luleå lappmark samt Luleå, Råneå, Öfver och Nederkalix socknar i Westerbottens höfdingedöme - Hermelin, S. G; Robsahm, Carl M. ([Stockholm]: S. G. Hermelin 1801, 1801)
0-meridiaani : Ferro. Janamittakaava: Svenska Mil. Kaivertaja Fr. Akrel.