Facies Poli Arctici adicentiumque ei regionum ex recentissimis itinerariis delineata cura Christophori Weigelii, Norib - Weigel, Christoph; Kohler, Johann David. ([Nürnberg]: [C. Weigel], 1719, 1719)
Teoksessa: Descriptio Orbis Antiqui / Johann David Kohler.